Welkom bij Studio Sier

Dé winkel voor hip handwerk

Dit ben ik

Mijn naam is Maureen Huls, gehuwd met Freddy en moeder van Jasmijn en Rutger. Woonachtig in het grensdorp Dinxperlo dat in de mooie streek de Achterhoek in Gelderland ligt. Dinxperlo is vooral bekend om z’n grensmarkt op hemelvaartsdag en de wekelijkse markt op vrijdag. Maar ook zeker om 1 straat, de Heelweg of op z’n Duits Hellweg, die zowel een Duitse als een Nederlands kant heeft. Heel bijzonder!

Al van jongs af aan ben ik veel met m’n handen bezig geweest, poppenkleertjes maken, brooddeegfiguren bakken, breien, haken, naaien, borduren en bakken zijn enkele dingen die ik graag deed. Tekenen en schilderen, met name aquarel, zijn daar vanaf de middelbare schooltijd bij gekomen.
Tijdens mijn opleiding als Activiteitenbegeleidster kon ik mijn creatieve hart flink ophalen!
Het kan raar lopen in het leven en zo kwam ik met het diploma activiteitenbegeleiding bij de Rabobank terecht. Na 24 jaar met plezier gewerkt te hebben werd het in 2013 voor mij tijd voor een andere richting, toch weer meer de creatieve kant op. Ik was inmiddels al aardig aan de haak geslagen!
De kans die ik kreeg om mijn producten in de winkel Deco Home Mazzone in Dinxperlo uit te stallen heb ik met beide handen aangegrepen. Het gaf zoveel voldoening om al mijn veelal kleurige spullen te zien staan en om alle leuke reacties te horen.

Een droom komt uit!
Sinds 27-2-16 ben ik trotse eigenaar van mijn eigen handwerkstudio Studio Sier, voor hip handwerk. In Dinxperlo aan de Hogestraat 81a vind je allerlei handwerkmateriaal en heeeeel veel mooie bollen garen. Je kan op dinsdag, vrijdag en zaterdag in de winkel terecht.
Naast het creatieve ben ik ook nog regelmatig aan het werk in onze eigen Opel garage, Autoservice Huls. Heel iets anders, maar juist de combinatie maakt het mooi voor mij.

Heel graag tot ziens!