samen aan de slag?

Kom dan naar een van onze workshops!

zaterdag

11+25

mei

 

 

 

 

zaterdag

8+15

juni

 

 

 

 

Fair Isle omslagdoek breien (4x)

Onder begeleiding van Annelies Hagemann brei je in 4 ochtenden aan jouw unieke omslagdoek.
Je hebt voor deze workshop wel enige brei ervaring nodig. De sjaal wordt gebreid op de rondbreinaald. Als je dit al kunt is dat heel handig, kun je het nog niet maar sta je er open voor dan kun jij ook mee doen!

Je leert van Annelies de techniek van het fair isle breien. Tevens leer je een bies te breien en je krijgt te zien hoe je jouw sjaal moet doorknippen. De afwerking gebeurt middels naaien op de naaimachine* of middels punchen.
*Er is een naaimachine aanwezig.

Je krijgt patronen aangeleverd, maar leuker is het om eigen patronen toe te voegen zodat de sjaal helemaal bij jou past. Annelies legt het je allemaal uit tijdens de ochtenden.

Je krijgt 1 grote bol Gomitolo Dipinto in een mooie rustige verlooptint. Daarnaast mag je 5 bollen Merino Uno uitzoeken om patroontjes mee in te breien.

Breinaalden no 4 / 5 mag je zelf meenemen of aanschaffen in de winkel mag natuurlijk ook.

Op veler verzoek plannen we deze workshop nog een keer in voor de zomer!

De kosten bedragen €110,00 en dat is natuurlijk met koffie/thee en iets lekkers.
**min 6 deelnemers

* Je stoel is definitief gereserveerd na ontvangst van het workshopbedrag a €110,00 contant of op rekening NL18RABO 0308668766 tnv Studio Sier, ovv van workshop dd + je naam. Ben je toch verhinderd dan geven wij geen geld retour. Er mag natuurlijk wel iemand anders jouw plaats innemen.

van 10 u – 12 u

Kosten €110,00

Zaterdag

22

juni

 

 

 

 

Workshop Dahlia kussen, Dots & Flowers kussen haken of een gave tas met Adinda Zoutman!

Hoe geweldig leuk en gezellig was de haakworkshop die de altijd vriendelijke en kleurrijke Adinda in mei heeft gegeven! Dat smaakt naar meer en jawel, ik ben blij te kunnen zeggen dat ze nog een keertje komt! Zelfs al voor de zomervakantie. Kun je in de vakantie lekker aan de slag 😉

Op zaterdag 22 juni geeft Adinda de workshop ‘Dahlia kussen, Dots & Flowers kussen of bloementas ‘ haken. Je mag zelf kiezen uit de 3 patronen die je wil gaan maken. De andere patronen mag je op die dag ook aanschaffen.
De workshop duurt van 13:00 tot 16:00u en is incl. 1 patronenboekje (twv 11,95 – 9,95) en 5 bollen Stylecraft Special DK (of Chunky) naar keuze.

Vanzelfsprekend staat er koffie/thee en lekkers op tafel. Mocht je meer bollen willen aanschaffen dan kan dat deze dag in de winkel. Adinda helpt je graag met het kiezen van de kleuren.

De kosten bedragen €62,50
Je kunt je opgeven via de knop ‘ik doe mee’ hieronder of kom even in de winkel. Na ontvangst van je betaling is je plek gereserveerd, je ontvangt geen extra mail.
** deze workshop kun je ook in je winkelmandje leggen via de ‘online shop’!
We hebben er nu al zin in! Doe je mee??

* Je stoel is definitief gereserveerd na ontvangst van het workshopbedrag a €62,50 contant of op rekening NL18RABO 0308668766 tnv Studio Sier, ovv van workshop dd + je naam. Ben je toch verhinderd dan geven wij geen geld retour. Er mag natuurlijk wel iemand anders jouw plaats innemen.

van 13:00u – 16:00u

Kosten €62,50

Haak- en brei en andere handwerk workshops (bijv. macramé)

Een mooie kleurrijke locatie, iets lekkers op tafel, een momentje ontspanning en heel veel gezelligheid…… dát is een workshop bij Studio Sier. Heb je verzoeken voor workshops? geef ze dan door, we kijken wat de mogelijkheden zijn.