samen aan de slag?

Kom dan naar een van onze workshops!

zaterdag 

8

juni

 

 

 

 

**VOL** Macrame workshop: levensboom knopen met Marianne

Deze workshop staat al langer op ons verlanglijstje, maar nu gaat ie echt door! En daar zijn we blij mee. Marianne heeft zich verdiept in deze mooie techniek en een pracht van een voorbeeld gemaakt.
Je knoopt deze ochtend een heuse levensboom in een stoere houten ring van 45 cm doorsnede.

De kosten bedragen €42,50 inclusief garen, de houten ring en natuurlijk koffie/thee en lekkers.

* Je stoel is definitief gereserveerd na ontvangst van het workshopbedrag a €42,50 contant of op rekening NL18RABO 0308668766 tnv Studio Sier, ovv van workshop dd + je naam. Ben je toch verhinderd dan geven wij geen geld retour. Er mag natuurlijk wel iemand anders jouw plaats innemen.

van 10:00 u – 12:30 u

Kosten €42,50

woensdag

12

juni

 

 

 

 

**EXTRA** Macrame workshop: levensboom knopen met Marianne

Deze workshop staat al langer op ons verlanglijstje, maar nu gaat ie echt door! En daar zijn we blij mee. Marianne heeft zich verdiept in deze mooie techniek en een pracht van een voorbeeld gemaakt.
Je knoopt deze avond een heuse levensboom in een stoere houten ring van 45 cm doorsnede.

De kosten bedragen €42,50 inclusief garen, de houten ring en natuurlijk koffie/thee en lekkers.

* Je stoel is definitief gereserveerd na ontvangst van het workshopbedrag a €42,50 contant of op rekening NL18RABO 0308668766 tnv Studio Sier, ovv van workshop dd + je naam. Ben je toch verhinderd dan geven wij geen geld retour. Er mag natuurlijk wel iemand anders jouw plaats innemen.

van 19:00 u – 21:30 u

Kosten €42,50

nader te bepalen

dag

maand

 

 

 

 

macrame workshop, nieuwe (planten) hanger

Marianne Lieftink heeft een superleuk nieuw ontwerp gemaakt voor een plantenhanger. Een hanger met een bord erin, waar je allerlei leuks op kunt leggen. Dat kan een plantje zijn, maar dat hoeft niet!
Super leuk om buiten in de boom of onder je overkapping te hangen.
Maar ook binnen doet deze hanger het heel goed.

Zin om mee te knopen? Geef je dan snel op!

De kosten bedragen €29,50 inclusief garen/bord en natuurlijk koffie/thee en lekkers.
(min 6 deelnemers)

* Je stoel is definitief gereserveerd na ontvangst van het workshopbedrag a €29,50 contant of op rekening NL18RABO 0308668766 tnv Studio Sier, ovv van workshop dd + je naam. Ben je toch verhinderd dan geven wij geen geld retour. Er mag natuurlijk wel iemand anders jouw plaats innemen.

van 19:30 u – 21:00 u

Kosten €29,50

Zaterdag

22

juni

 

 

 

 

Workshop Dahlia kussen, Dots & Flowers kussen haken of een gave tas met Adinda Zoutman!

Hoe geweldig leuk en gezellig was de haakworkshop die de altijd vriendelijke en kleurrijke Adinda in mei heeft gegeven! Dat smaakt naar meer en jawel, ik ben blij te kunnen zeggen dat ze nog een keertje komt! Zelfs al voor de zomervakantie. Kun je in de vakantie lekker aan de slag 😉

Op zaterdag 22 juni geeft Adinda de workshop ‘Dahlia kussen, Dots & Flowers kussen of bloementas ‘ haken. Je mag zelf kiezen uit de 3 patronen die je wil gaan maken. De andere patronen mag je op die dag ook aanschaffen.
De workshop duurt van 13:00 tot 16:00u en is incl. 1 patronenboekje (twv 11,95 – 9,95) en 5 bollen Stylecraft Special DK (of Chunky) naar keuze.

Vanzelfsprekend staat er koffie/thee en lekkers op tafel. Mocht je meer bollen willen aanschaffen dan kan dat deze dag in de winkel. Adinda helpt je graag met het kiezen van de kleuren.

De kosten bedragen €62,50
Je kunt je opgeven via de knop ‘ik doe mee’ hieronder of kom even in de winkel. Na ontvangst van je betaling is je plek gereserveerd, je ontvangt geen extra mail.
** deze workshop kun je ook in je winkelmandje leggen via de ‘online shop’!
We hebben er nu al zin in! Doe je mee??

* Je stoel is definitief gereserveerd na ontvangst van het workshopbedrag a €62,50 contant of op rekening NL18RABO 0308668766 tnv Studio Sier, ovv van workshop dd + je naam. Ben je toch verhinderd dan geven wij geen geld retour. Er mag natuurlijk wel iemand anders jouw plaats innemen.

van 13:00u – 16:00u

Kosten €62,50

3x zaterdag

6,13 +

27

juli

 

 

 

 

* VOL* Top Down breien met Annelies!

Heb je dit al een tijdje op je verlanglijstje staan? Kun je breien, maar vind je het lastig om een top-down project te starten? Dan is dit de workshop voor jou!

Top down breien doe je op een rondbreinaald. En veel van jullie vinden dat ook wat spannend om te doen. Als je het echt wil leren schuif dan aan! Annelies leert je alle steekjes en helpt je als een ware therapeut van je rondbreinaald angst af 😉

In een groep van maximaal 8 personen ga je in 3 zaterdagochtenden een top-down zomertruitje breien. Een beetje huiswerk hoort er wel bij natuurlijk.

Top-down breien betekent dat je van boven naar beneden breit. Je begint dus bij de halsboord en breit naar onderen toe. De grote voordelen zijn dat je geen zij- of mouwnaden hoeft te sluiten en dat je tijdens het breien je trui kunt passen!

Enige brei ervaring is wel heel erg handig.

Inbegrepen bij de workshop:
* 4 bollen Diversa a 4,95 naar keuze
* het patroon van het truitje

De rondbreinaalden* mag je zelf meenemen of aanschaffen in de winkel.
* no 4 kort en lang
* no 5 lang (als je vast breit)

* Je stoel is definitief gereserveerd na ontvangst van het workshopbedrag a €67,50 contant of op rekening NL18RABO 0308668766 tnv Studio Sier, ovv van workshop dd + je naam. Ben je toch verhinderd dan geven wij geen geld retour. Er mag natuurlijk wel iemand anders jouw plaats innemen.

van 10:00 u – 12:00 u

Kosten €67,50

zaterdag

28

september

 

 

 

 

zaterdag

19

oktober

 

 

 

 

zaterdag

2 + 16

november

 

 

 

 

Fair Isle trui of vest breien (4x)

Onder begeleiding van Annelies Hagemann brei je in 4 middagen aan jouw unieke trui of vest. Je kiest van te voren (op een nader af te spreken moment) je model en patroon uit. Ook zoek je samen met Annelies in de winkel het garen uit waarmee je gaat breien. We gaan dit dan voor je reserveren of bestellen.

Je hebt voor deze workshop wel enige brei ervaring nodig. De trui wordt gebreid op de rondbreinaald. Als je dit al kunt is dat heel handig, kun je het nog niet maar sta je er open voor dan kun jij ook mee doen!

Je leert van Annelies de techniek van het fair isle breien.

Het garen voor deze workshop kies je van te voren uit in de winkel en zit niet bij het worksop bedrag inbegrepen.

De benodigde breinaalden mag je zelf meenemen of aanschaffen in de winkel kan natuurlijk ook.

De ochtend workshop zit reeds vol, maar daarom speciaal voor jou deze middag workshop!

Mocht je en van de data niet kunnen dan is dat niet zo’n probleem. (de eerste erbij zijn is wel handig!)

De kosten voor de 4 workshops bedragen € 85,00 en dat is natuurlijk met koffie/thee en iets lekkers.
**min 4 deelnemers

* Je stoel is definitief gereserveerd na ontvangst van het workshopbedrag a € 85,00 contant of op rekening NL18RABO 0308668766 tnv Studio Sier, ovv van workshop dd + je naam. Ben je toch verhinderd dan geven wij geen geld retour. Er mag natuurlijk wel iemand anders jouw plaats innemen.

van 13:30 u – 15:30 u

Kosten €85,00

Haak- en brei en andere handwerk workshops (bijv. macramé)

Een mooie kleurrijke locatie, iets lekkers op tafel, een momentje ontspanning en heel veel gezelligheid…… dát is een workshop bij Studio Sier. Heb je verzoeken voor workshops? geef ze dan door, we kijken wat de mogelijkheden zijn.